PREMIUM FURNITURE

 
 
 
 
 
 
 

За нас

 
Изработуваме премиум мебел со современ дизајн и врвен квалитет, според проекти и по нарачка во сопствен производствен погон. Секое парче мебел е посебна приказна со свој стил, материјал и естетика.

Користиме различни материјали - иверица (Krono shpan, Neger, Falkon), медијанап и изработка на медијапани (фарбан, CN фарба, лакиран, мат, AGP готови панели), фурниран медија пан. Во комбинација со секој вид на одбран квалитетен оков (Blum, Happy).Нашиот професионален тим на архитекти проектира мебел кој се вклопува во проектираните ентериери на архитектите и клиентите. Изработениот мебел од Brio mebel е во секој дом и секоја канцеларија.тира мебел кој се вклопува во проектираните ентериери на архитектите и клиентите. Изработениот мебел од Brio mebel е во секој дом и секоја канцеларија.


 

 

 
 
 
 
 

Галерија

 
 
 

Visuals

 
 

Follow us on Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

 
 
Прашања? Коментари? Ние сме тука за да помогнеме! Едноставно пополнете го овој формулар, и веднаш ќе бидеме во контакт.
 
Полињата обележани со ѕвездичка (*) се задолжителни.
*
 
*
 
*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Работно време:
 
Понеделник-Петок 09:00 - 17:00
Сабота-Недела Затворено